Mitmed olulised veaparandused ja uuendused

Pärast novembri alguses uue kujunduse ning paljude tehniliste muudatustega ilmunud LeMill 3.0 versiooni on meie arendajad teinud mitu väiksemat versiooniuuendust, mille käigus oleme teinud muudatusi õppematerjalide koostamise protsessi ning parandanud vigu.

9. jaanuaril toimus versiooniuuendus, mille käigus tehti järgmised muudatused:

  • Eemaldati valik “Teised kasutajad saavad muuta ainult koopiat sellest materjalist”. See valik võimaldas kasutajatel kaitsta oma materjale muutmise eest. Paraku olid sageli kaitstud sellised materjalid, mis sisaldasid erinevaid vigu ning mida polnud seetõttu teistel võimalik parandada.
  • Eemaldati valik “Tõlgi”, kuna enamasti tegid kasutajad materjalist koopia, kuid ei jõudnud seda tegelikult teise keelde tõlkida.
  • Lisati võimalus vistutada Google Docs dokumente, tabeleid ja esitlusi.

17. jaanuaril toimus versiooniuuendus, mille käigus võeti õppematerjalide toimetamisel kasutusele tekstitoimeti TinyMCE uusim versioon. Tänu sellele muutus lihtsamaks tabelite toimetamine, LaTeX valemite ning erisümbolite sisestamine. Täpsemad juhised on nendes õppematerjalides:

Põhjalikum kirjeldus 9. jaanuari ja 17. jaanuari versiooniuuendustest on meie ingliskeelses ajaveebis.

2. veebruaril toimus versiooniuuendus, mille käigus parandati probleemid harjutuse tulemuste saatmisel e-postiga. Ajutiselt oli LeMill keskkonnas viga, mille tõttu ei saadetud välja mitte-ASCII sümboleid (sh. eesti keele täpitähti) sisaldavaid e-kirju.

Novembris toimunud LeMill 3.0 versiooniuuendus tähendas seda, et kõikide õppematerjalitüüpide toimetamine kirjutati ümber. Need muudatused annavad LeMill kiiruses oluliselt tunda. Paraku ei ole meie arendajad jõudnud veel uuendada PILOT õppematerjalide toimetamise lehekülgi. Kui need saavad uuendatud, siis lisandub LeMill keskkonda taas ka võimalus luua PILOT tüüpi õppematerjale.

Kommenteerimine on suletud.